14 Mayıs 2012 Pazartesi

Kapı çalıyor....

Evet dostlar size bir şey itiraf etmem lazım ben tek başına yatmaktan korkanlardanım:) Ciddi söylüyorum, kesin aranızda benim gibi olanlar vardır. Evde hayatta tek başıma kalamam. Bi ışık, bi ses olması lazım. Sonra geçen gün Twitter'da şunu gördüm; Gece aniden uyanıyorsanız %81 sizi birisi izlediği içinmiş... Rabbim bunu okudum bende uyku yok... Cuma Cumartesi sabahlara kadar uyanıktım. Nasıl yenicem bunu hiç bilmiyorum..Biraz daha uykusuz kalırsam Corpse Bride olucam;


Birde pazar günü arkadaşla Awaking filmini izledim. Ev arkadaşım gelene kadar televizyonun karşısından ayrılmadım. Bilmiyorum ne olacak...

Yani halim yaman:)
bu arada hafta sonu bi arkadaşın evine gittim. Kendisi benim gibi kitap manyağıdır.. Kimseye öyle kolay kolay vermez kitabını ama ben çok sınavlardan geçerek kendisinden kitap ödünç alıyorum:)
Psikiyatrist kitabını aldım bakalım nasıl bi kitapmış bayadır merak ediyordum 

8 yorum:

  1. Ben de uzunca bir süre annemle uyudum.
    Sonra korktuğum şeyin yalnız yatmak değil yüksekte yatmak olduğunu fark ettim. Yatağım biraz yüksekti. Yatağım değişince sorunum kalmadı. Gece uyanıyorsam %98 çişim geldiği içindir O:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha bende çoğunlukla aynı sebepten uyanıyorum ama:) google araştırmasını da yabana atmamalı

      Sil
  2. ben de çok sık uyanıyorum korktum şimdi bak aklıma da şu şarkıyı getirdin http://www.youtube.com/watch?v=7YvAYIJSSZY

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şarkı baya ürkütücü, Allah'tan bizim evlerimiz Amerikan evleri gibi değil. Öyle verandalı falan. Artı ben polisiye gerilim kitapları okuyorum sen düşün halimi:)

      Sil
  3. bende bu yaşımda hala evde yalnız kalamam, mutlaka arkadaşımı çağırırım beraber kalırız, bunu okudğum hiç iyi olmadı uykusuz geceler umarım benide beklemez :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam panik yapma,:) herkesi izledikleri anlamına gelmiyor bu değil mi?? :) Ayrıca dün gece ben kendi kahkahama uyandım....:) bu da çok garipti!!!

      Sil
  4. geçen gün birinin elimi tuttuğunu sanıp aniden uyandım...kimse yoktu sonra tekrar yatıp uyudum.bir şey olmuyoryau yat uyu korkma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol, sen baya sevgili yapmışsın seni izleyenlerden:)

      Sil

Aaaa, gücenirim ama düşündüğünü yazmazsan