1 Ağustos 2012 Çarşamba

İtalyan Enteller, Amerikan Danteller

sayısız denemeler sonucu aşk konusunu sonsuza dek kapatıp(mübalağa) kendimi kültür sanat etkinliklerine veriyorum. Ahh tabi ki yalan zira benim kültür sanat etkinliklerim genelde arkadaşlarla makara yapmak ve kitap okumak. Şu aralar zaten zihin bulanması yaşıyorum aşk biraz bekleyebilir gerçi gözüme birkaç yakışıklı kestirdim fakat emin değilim. Biraz daha düşüneyim tabii onlar da beni bekliyorlardı ya!!! Hey Allah'ım!
Abiler, ablalar hepinizi saygıyla selamlıyorum, aşık olanları ve karşılık bulanları kıskanıyorum(ama şirin bi kıskançlık bu) ayda 10 kitap okuyanlara şaşkınlıkla bakıyorum ve gıpta ediyorum, tatile gidip fotoroman bastıranlara Ankara karasal iklimini gönderiyorum. 

5 yorum:

  1. Yine hislerime tercüman olmuşsun.
    Bir de bu sene ne hikmetse neredeyse izlediğim bütün bloggerlar Cunda'ya gidiyor. Benim görmeyi en çok istediğim yerleden biri, sayelerinde görecek bir şey kalmadı, Cunda'dan soğudum resmen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben artık tatile gidersem çok farklı bir yere gidicem!!! :) kimsenin gitmemiş olduğu bir yer:)

      Sil
  2. En son ben de aşk işlerini köşeye bıraktım ama yakışıklı balık görünce aç kedi gibi bakıyorum. Ama kararlıyım bu sefer ehe.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehh yakışıklıyı görünce herkesin ağzı sulanıyor yaseeee

      Sil
  3. canım mımledım senı:)
    umarımkı ask hayatında cok guzel seyler olur:)

    YanıtlaSil

Aaaa, gücenirim ama düşündüğünü yazmazsan