25 Temmuz 2012 Çarşamba

Başkatip yazar sekreter çizer

Baştan aşağı sorunlarla debelendiğim şu mezuniyet ardı iş yaşamı dönemimde bir şeyler eksik galiba....
Eksik olan şey üniversite yıllarında hayalini kurduğum iş hayatında o kadar çok para kazanmıyor oluşum ve bitmek bilmeyen ihtiyaç listem.
Aşk deseniz zaten yok. Belkide bu yüzden kendimi alışverişe verdim. Onu da alayım aman dünyaya bir kere geliyorum şunu da alayım da alayım. Bok var sanki... Kitap deseniz okuyamadıkça daha çok oluyorum tıpta bu hastalığın adı mala bağlayarak kendini bir kısır döngü içerisinde zannetmek.
O kadar da çok para kazanmıyor değilim şükür rabbime bundan daha az paralarla da geçinmişliğim var.
Romanlarda gerçek aşkları ve zengin hayatları okudukça vay anasını bu nasıl hayattır diyerek sağa sola bakınıyorum. Sağa sola bakınmamın sebebi acaba gerçek hayatta mıyım çırpınışlarıdır.
Ahh yine saçmalıyorum

6 yorum:

  1. hayatın tadını başka yerlerde arama ihtiyacın var ;) blogun temasında bisiklet görünce a-ha! dedim işte hayattan zevk almayı bilen biri daha .. sevgiyle kal ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o bisikletin olduğu Floransaya dönmek istiyorum. Galiba her şeyi bırakıp böyle bir şeyi yapma çılgınlığına kapılabilirim

      Sil
  2. Bu hissetiklerin dönem dönem insanların hayatlarında oluyor. Ayrıca her zaman da olabiliyor. Bu psikolojinin bozuk olduğunu anlamına gelmez. Dediğin gibi kitaplarda, hele dizilerde, bir kore dizisi sevdalısı olaak hele benim izlediğim diziler, öyle yakışıklı ve romantik erkekler, öyle zengin ve mutlu yaşamlar var ki, kitaptan yada diziden kafanı kaldırıp baktığında, ben yanlış yerdeyim demek tabiki zor değil. Ama elbette o hayatları yaşayanlar dünyanın çok küçük bir yüzdesi. Öyleyse ne yapmak lazım, ben de bilmiyorum :)
    Sevgiler,
    www.ceylinolmez.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın galiba, kitaptan başımı hiç kaldırmasam mı??

      Sil
  3. Kendime benzettim bu hali. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki bulaşıcı bir şey bu durum ya da sıcaklardan:)

      Sil

Aaaa, gücenirim ama düşündüğünü yazmazsan